Algemeen

Published on juli 3rd, 2019 | by Bianca Schoenmakers

Niels Berg in het zonnetje gezet (25 jaar vrijwilliger)

Op vrijdagmiddag 28-06-2019 sloot de maandagochtendploeg het seizoen af.  Onder het genot van een hapje en drankje was de sfeer prima.  Albert van den Bergh trapte af met een woordje.

 Het afgelopen seizoen stond wederom in het teken van de toekomstige samenwerking met SDDL en een latere fusie van beide verenigingen. Wat betreft de samenwerking is deze nu voor het komend seizoen een feit. Wat betreft de Maandagochtendploeg verandert er dus niets daar er op 2 locaties zal worden gesport en de werkzaamheden op de maandag dezelfde zullen blijven voor onze mensen c.q. vrijwilligers.                                                                                                                                            De extra werkzaamheden bestonden dit jaar uit het opknappen van kleedkamer 9  i.v.m. een waterschade van een tijd terug en ook kleedkamer 8 is hierna netjes in orde gemaakt. Er is toen heel wat afgeschilderd en dat zal hopelijk in de komende  periode ook nog gaan gebeuren. Wat betreft de velden mogen we trots zijn dat deze er zo mooi bij liggen en het onderhoud hierom heen door de maandagochtendploeg wederom op een voortreffelijke manier is uitgevoerd. We hopen dat Thijs Wijnakker weer vlug aanschuift op de maandagmorgen zodat de mollen en konijnen geen kans krijgen en het maai werk van de kanten weer wordt ingevuld door onze Overdendammer die toch ook al héél erg lang bij onze groep zijn vrijwilligerswerk uitvoert.                 

Daarop werd de Cies Bruggers-wisseltrofee dit jaar uitgereikt aan Henk Toonen. 

Met wat Hollandse gezelschapsspelen werd daarna al snel het ijs gebroken en na het nuttigen van een pizza werd de bijeenkomst afgesloten.  De maandagochtendploeg gaat gedurende de vakantie gewoon door en zal proberen het voetbalcomplex weer spic-span op te leveren voor het nieuwe seizoen als we onder de naam Vesta samen gaan voetballen met SDDL.

Tijdens de bijeenkomst op 28 juni 2019 van de maandagochtendploeg werd Niels Berg in het zonnetje gezet. Albert van den Bergh deed namens het bestuur een woordje. Al ruim 25 jaar is Niels Berg vrijwilliger van VV Ravenstein.  Niels is bijna elke dag van de week wel te vinden op de club. Hij zorgt voor materialen, wedstrijdleiding,  is lid van de jeugdcommissie, zorgt voor op tijd besproeien van de velden, sleutelbeheer en nog veel meer. Kortom een duizendpoot die zorgt voor verbinding in de club. Als dank kreeg Niels een mooie bos bloemen namens vv Ravenstein.


About the AuthorBack to Top ↑