Sponsor

Published on november 22nd, 2017 | by Raoul Stegeman

Dankwoord selectie naar hoofdsponsor ’t Veerhuis 

Afgelopen zondag speelde ons eerste elftal de belangrijke uitwedstrijd tegen Maaskantse Boys. Helaas, door een nipte nederlaag leverde dit (nog) niet de eerste periodetitel op. Na 90 minuten stond er een 1-0 einduitslag op het bord. Onze jongens hadden meer verdiend, maar in het voetbalspel is het niet vanzelfsprekend dat het recht altijd zegeviert. 

Door bovenstaande uitslag zal een beslissingswedstrijd tussen Ravenstein en OSC’45 gaan bepalen wie zich kampioen van de eerste periode mag noemen. Deze wedstrijd zal afgewerkt worden op neutraal terrein. De datum van deze ‘’finale’’ zal later bekend worden gemaakt.  

Voorafgaand aan dit duel konden de jongens, op uitnodiging van onze hoofdsponsor, genieten van een heerlijke lunch. Via deze weg wil onze selectie ’t Veerhuis bedanken! Het was wederom genieten in het restaurant met ‘’het beste terras van Brabant’’. 

Aanstaande zondag gaat de Ravolui op jacht naar eerherstel. Tegenstander is Ophemert. In eigen huis zullen de zwart-gelen er alles aan gaan doen om de drie punten in de wacht te slepen. Om 14:30 uur zal pupil van de week Rens Loozen de aftrap verzorgen. 

Onder aanvoering van de 12e man gaan we voor een mooie voetbalmiddag! 

 


About the AuthorBack to Top ↑