Voetbal Nieuws

Published on mei 9th, 2017 | by Theo

Wordt zaterdag de eerste kampioen bekend bij de jeugd???

Net als bij de senioren is ook voor de jeugd de competitie bijna voorbij. Bij de senioren is Ravenstein 3 al kampioen, bij de jeugd zijn er ook nog een paar teams kansrijk om het kampioenschap binnen te slepen. Dit weekend kan het voor JO11-2 al zover zijn.

Behalve JO11-2 zijn er nog 3 teams die kans maken om de titel te pakken in hun klasse. Te beginnen met JO19-1, zij hebben in 6 wedstrijden nog geen verliespunt te hoeven incasseren en staan er dus goed voor. Zij moeten nog een paar wedstrijden voetballen, maar zijn zeker kanshebber. Ook JO17-1 heeft in de 7 gespeelde wedstrijden nog geen puntverlies geleden. Zij strijden met OSS ’20 om het kampioenschap. OSS ’20 heeft 2 verliespunten en de allerlaatste competitiewedstrijd, gepland op woensdag 17 mei,  is dat de tegenstander. Zaterdag is GVV ’57 de tegenstander en als ze die weten te winnen dan is een gelijkspel in Oss al voldoende om de titel binnen te halen.

Voor JO13-3 wordt het zaterdag een belangrijke dag. Zij zijn samen koploper met Volkel. Beide teams hebben nog geen wedstrijd verloren en hebben allebei de maximale score behaald. En aanstaande zaterdag nemen deze teams het tegen elkaar op. De winnaar van deze wedstrijd mag zich kampioen noemen normaal gesproken. Bij winst van Volkel is Volkel kampioen aangezien dit hun laatste wedstrijd is. Bij winst van JO13-3 is de titel binnen handbereik. In de laatste wedstrijd is 1 punt voldoende om kampioen te worden  De wedstrijd in Volkel begint om 12.30 uur.

Ravenstein/SDDL JO11-2 kan zaterdag al kampioen worden. Met nog 1 wedstrijd te spelen staan zij 3 punten voor op hun naaste concurrent. De laatste wedstrijd is tegen SES JO11-2. Een gelijkspel is al voldoende, maar natuurlijk gaan zij er alles aan doen om ook deze wedstrijd te winnen. De wedstrijd wordt gespeeld in Ravenstein op sportpark ”Den Ong” en zal om 11.00 uur beginnen. Hoe meer publiek er komt kijken, hoe leuker het is.

Allemaal veel succes en dan vooral Ravenstein/SDDL JO11-2. Zij kunnen de 1e kampioen worden in de voorjaarscompetitie!!!!!!!

 


About the AuthorBack to Top ↑