Pupil van de Week no image

Published on januari 29th, 2018 | by Raoul Stegeman

Pupil van de week Zondag 4 februari is: Jippe van der Linden

Hallo,
Ik ben Jippe en ik ben 7 jaar. Ik vind het heel cool dat ik deze week ´pupil van de week´ mag zijn. Zelf speel ik bij de JO 8. We hebben een heel leuk team en winnen vaak. Ik ben goeie middenvelder, dan kan ik een beetje verdedigen en een beetje aanvallen en maak ik vaak een doelpuntje.
Mijn favoriete club in Nederland is Ajax en mijn lievelingsspeler Justin Kluivert. In het buitenland is mijn lievelingsclub Real Madrid en mijn lievelingsspeler Cristiano Ronaldo.
Ik hoop dat het eerste van VV Ravenstein zondag wint en dat ze dit jaar kampioen worden. Kampioen worden is heel gaaf, wij waren vorig jaar ook kampioen!
Groetjes,
Jippe van der Linden!


About the AuthorBack to Top ↑