Pupil van de Week

Published on mei 12th, 2019 | by Bianca Schoenmakers

Pupil van de week: Zondag 19 Mei Yme Landman

Hallo ik ben Yme Landman. Ik ben 7 jaar oud. Ik zit in groep 3 van ‘t Ravelijn. Ik voetbal in de jo7. Dat vind ik heel leuk. Mijn zus was eerst pupil van de week en nu ben ik het eindelijk! Ik kan bijna niet wachten. Ik ben fan van keeper Marcel en ook van PSV, Barcelona en Feyenoord en de oranje leeuwinnen. Ik kan heel goed koppen. En goed mountainbiken. En ik hou van rap muziek. Mijn lievelingskleur is groen en geel en rood en blauw. Soms ga ik met papa lootjes verkopen bij de kassa dat vind ik heel leuk. Mama en mijn zus voetballen ook bij VVR. Ik vind het leuk om bij de voetbalclub te zijn. En ik hou van friet. Komen jullie zondag naar mij kijken? Groetjes van Yme


About the AuthorBack to Top ↑