Jeugdsponsoring

Sportkleding voor de jeugdleden van SDDL en VVR

123Inkt.nl sponsort vanaf 2017 drie seizoenen alle sportkleding van de jeugdleden. Dat geldt voor zowel de voetballers als de korfbalsters. Voor vragen over de kleding kunt u terecht bij de kledingcommissie. Het mailadres is kledingcommissie.vvr.sddl@gmail.com.

Teamtas met shirts

Elk team heeft een teamtas. Daarin zitten de shirts. Deze worden op toerbeurt gewassen. Als blijkt dat er een grotere of kleinere maat nodig is kan er geruild worden. Het hele team is verantwoordelijk voor de shirts. Zorg er samen voor dat deze telkens compleet in de tas zitten.

Broeken, rokken, sokken, tassen en keeperstenue

Ieder jeugdlid heeft sokken, een broek of rok en een tas mee naar huis gekregen. De keepers hebben een keeperstenue gekregen. Als blijkt dat er een andere maat nodig is kan er geruild worden. Nieuwe sokken kunnen gekocht worden voor € 7,50.

Wedstrijdpakken

Ook heeft elk jeugdlid een wedstrijdpak gekregen. Daarin staat een nummer. Dat nummer is vastgelegd in de administratie (Sportlink) zodat gevonden jassen en broeken bij de juiste persoon terechtkomen. Het wedstrijdpak wordt gebruikt voor en na de wedstrijd. Het is niet de bedoeling om IN het wedstrijd pak te trainen! Ook het wedstrijdpak kan geruild worden als dit te klein is geworden.

Bruikleenovereenkomst

Alle kinderen krijgen de kleding in bruikleen. Iedereen heeft daarom een bruikleenovereenkomst ondertekend.

Kledingfonds

Er is een kledingfonds ingesteld. Deze bijdrage is nodig omdat 123 inkt voor alle leden één kledingset sponsort maar de reservekleding die nodig is om gedurende drie jaar voldoende voorraad te hebben, betaalt de club zelf. Iedereen betaalt daarom éénmalig €25,- Vervolgens is er de mogelijkheid om drie jaar lang het wedstrijdpak, het shirt, broek/rok te ruilen voor de juiste maat.

Ruilen of kapot

Als blijkt dat kleding te groot of te klein is kan deze geruild worden. Stuur dan een mail naar de kledingcommissie. Kleding kan ook kapot gaan. Dat is op te lossen. Als het een productieprobleem is ontvangt u nieuwe kleding. Als het door het gebruik is, betaalt u voor een nieuw exemplaar.

De kosten voor nieuwe kleding zijn:

  • Nieuwe broek                        € 7,50
  • Nieuwe rok:                           € 17,50
  • Nieuw shirt:                           € 15,00
  • Nieuw presentatiepak:        € 30,00
  • Nieuwe tas:                           € 17,50
  • Keeperstenue                       € 20,00
  • Keepersbroek lang              € 15,00
  • Keepersbroek kort               € 10,00
  • Sokken                                  € 7,50

Wassen

Alles mag op 30 graden gewassen worden en het mag NIET in de droger.

Nieuwe leden

Als er tijdens het seizoen een nieuw lid start ontvangt de kledingcommissie een bericht en wordt contact opgenomen om af te spreken wanneer de benodigde sportkleding wordt uitgereikt. Ook voor nieuwe leden geldt dat de bruikleenovereenkomst wordt ondertekend en dat € 25,- wordt betaald voor het kledingfonds.

Een lid stopt

Er kunnen jeugdleden stoppen. De kledingcommissie ontvangt hierover bericht en neemt contact op om af te spreken waar en wanneer de kleding kan worden ingeleverd. Het wedstrijdshirt blijft in de tas van het team. De sokken mag men houden. Ingeleverd worden: broek /rok, tas, wedstrijdpak.

Aan het einde van het seizoen

Aan het einde van het seizoen leveren de leiders de tassen met shirts in. Deze worden gecontroleerd op aantal. Op basis van de nieuwe teamindelingen worden de tassen weer gevuld met shirts. Kinderen houden hun sokken, broek /rok, tas, wedstrijdpak voor het volgende seizoen. Mocht kleding te klein zijn geworden dan is er aan het begin van het seizoen de mogelijkheid om te ruilen.

Evaluatie

Het is de eerste keer dat we dit – op deze schaal en met de gezamenlijke clubs – uitvoeren. We gaan het proces natuurlijk evalueren en waar nodig bijstellen. Geef tips daarom aan de kledingcommissie door!

 Kledingcommissie

Als kleding tijdens het seizoen te klein is geworden of kapot is gegaan kunt u een mail sturen naar kledingcommissie.vvr.sddl@gmail.com. De kledingcommissie spreekt dan met u af waar en wanneer er nieuwe kleding uitgereikt kan worden.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑